Arrow
Arrow
Slider
Untitled-1

Bemutatkozás

Untitled-1

A Molnár Kereskedelmi Kft. a francia gyártmányú LAW terményszárítók és MAROT terménytisztítók hivatalos forgalmazója Magyarországon.

Cégünk több tíz éves tapasztalattal rendelkezik a terménykezelő technológiák területén, amely a partnereinkkel több éve folytatott közös munka eredménye. Feladatunk az LAW gabonaszárítók és MAROT tisztítók értékesítése, szállítása, esetleges telepítése és a későbbiekben minden felmerülő igény teljesítése a vevő központúság jegyében.

Fentiekhez kapcsolódóan rendelkezünk szervizszolgáltatással. Napjainkig mintegy 35 db LAW szárító berendezés és több mint 120 db MAROT tisztító egység került beüzemelésre Magyarországon. Fenti berendezések olyan referenciák, amelyeket főként a Pannonagri Kft. épített be a technológiai gépláncukba a komplett üzemeik kivitelezése során a jó partneri viszony eredményeként.

 

Kiemelt partnerünk:

Pannonagri Kft.

Untitled-1
kep_5szogleteben_law
law_logo

Európa legkíméletesebb szemestermény szárítói

Európa legnagyobb gabonatermelő országa Franciaország, ahol az LAW gyár megalapítása – közel 60 év –  óta igen nagy népszerűségnek örvendenek az LAW gabonaszárítók. A gyárból a világ minden tájára kerülnek LAW szárítók 1,5 t/ó kapacitástól akár 100 tonna/óra kapacitáshatárig.

kep_5szogleteben_marot
marot_logo

A gabona tisztítására szakosodott

A MAROT univerzális  dobrostás tisztítók az egyszerű felépítés, kitűnő munkaminőség és megbízható működés előnyeit egyesítik. 15 t/h- tól 400 t/h teljesítménykategóriában készülnek. Külön kivitel áll rendelkezésre  előtisztításra, utótisztításra (finomtisztításra) és osztályozásra.